fbpx

Welkom op website Bee On Duty!

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Tatiana van Es, belastingconsulent en lid van het Register Belastingadviseurs, oprichtster en eigenaresse van Bee On Duty.

Na ruim 30 jaar ervaring binnen en buiten Nederland besloot ik eindelijk dat het tijd is om voor mijzelf te gaan werken. De bedrijven varieerden van privé tot ministerie. Mijn werk heb ik altijd met mijn studie gecombineerd. Op die manier kon ik de theoretische kennis gelijk toepassen in de praktijk. De economie studie heb ik gedaan bij een academie, boekhouding bij een universiteit en belastingen bij College Belastingadviseurs. Ik heb praktijkervaring met fusies, splitsingen, stakingen, analyses, subsidies, ondernemingen oprichten, ontwikkelen van een bedrijfsstrategie in economisch en fiscaal opzicht, het opstellen van jaarrekeningen voor allerlei rechtsvormen, enz.

Mijn werk is mijn passie, ik houd van cijfers en werk fanatiek. Daarnaast ga ik vanuit mijn beroepsgeheim zorgvuldig met uw privacy en uw privé-gegevens worden door mij uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Mijn perfectionisme stimuleert mij mijzelf voortdurend verder te ontwikkelen. Ik houd van techniek en de innovatie, daarom gebruik ik goede software zoals Twinfield, Visionplanner, Nextens, Basecone, NMBRS (salarisadministratie) en andere programma’s.

Bee On Duty wil u graag van dienst zijn!
Bel nu: 06 449 40 225